ElGiroscopi

Information

This article was written on 12 feb 2010, and is filled under Catalunya, Emprenedoria, Política i govern.

Current post is tagged

, , ,

Catalunya reconeguda com la regió Europea més emprenedora

Avui a Brussel·les el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha recollit el premi de la Unió Europea “European Entrepreneurial Region Award” que reconeix el nostre país per les seves polítiques de foment de l’emprenedoria per a petites i mitjanes empreses.

Llegim a directe!cat:

La candidatura catalana era una de les 10 finalistes en la primera edició del premi, a què es van presentar 35 regions europees, i ha rebut el suport el Consell General de Cambres i les patronals Foment i Pimec a Catalunya.

Huguet ha assenyalat que, amb aquest premi, ‘Europa premia Catalunya pel seu projecte de present i de futur, i no de les polítiques del passat’, ja que el jurat ha premiat el Pla d’Implementació de l’Small Business Act a Catalunya 2010-2013.

Estarem atents a veure si se’n noten els fruits a partir del 2012!

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.