ElGiroscopi

Information

This article was written on 17 feb 2010, and is filled under Alimentació i restauració, Curiositats, Noves tecnologies.

Current post is tagged

, , ,

Curiositats: Nous usos per als embotits

M’ha sorprès llegir que a Korea estan creixent les ventes de petits embotits en format “snack”… i no precisament perquè tinguin gana, sinó perquè els usuaris de les pantalles tàctils d’iPhone s’han adonat que funcionen perfectament com a substituts dels dits quan fa massa fred per treure’s els guants!

Veure per creure:

I si aquí popularitzessim els “fuets prims” per a fer el mateix? :-)

One Comment

  1. chopenhauer
    febrer 25, 2010

    Eso es lo que necesitaba yo! nunca se me habría ocurrido… además si te pilla con hambre te lo comes y ya está.

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.