ElGiroscopi

Information

This article was written on 20 mai 2010, and is filled under Cultura i esport, Disseny, Oci i entreteniment.

Current post is tagged

, , ,

Moleskine Passions: molt més que llibretes

Segurament ja coneixeu les Moleskine, les famoses llibretes de tapes negres. Fa uns mesos l’empresa va llançar unes noves llibretes “temàtiques” anomenades Moleskine Passions. Es tracta d’uns diaris que et permeten apuntar, arxivar i recollir detalls, records, idees, pensaments… al voltant de les teves passions. Ara per ara n’hi ha de sis temes diferents: receptes, vins, llibres, pel·lícules, música i wellness

Per fora són negres com sempre, decorades amb differents motius en relleu segons el tema del que tracten, però per dins no hi trobem només les pàgines en blanc de sempre. Hi podem trobar: pàgines amb pestanyes i formularis per omplir, etiquetes adhesives, gràfics temàtics, calendaris, llistats…

Em sembla un exemple molt interessant de com es pot innovar en un món tan “comodititzat” com el de les llibretes. Moleskine no són simples fulls de paper enquadernats, compleixen més que una funció pràctica. Són una eina per a recollir les nostres inquietuds, somnis, fantasies…cobreixen una necessitat emocional (i per això aquestes llibretes poden costar gairebé 20€!)

Us deixo un vídeo-trailer d’una d’aquestes llibretes (la de receptes…mmm) per a que us en feu una idea:

via SobreLlibres

per saber-ne més:

Moleskinerie

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.