ElGiroscopi

Information

This article was written on 16 ago 2010, and is filled under Cites, Emprenedoria.

Current post is tagged

, , ,

És més difícil ser amable que intel·ligent

Avui us vull parlar de la diferència entre els dons i les eleccions. La intel·ligència és un do, l’amabilitat és una elecció. Els dons són fàcils, al cap i a la fi, ens vénen donats. Les eleccions poden ser difícils. Et pots seduir a tu mateix amb els teus dons si no vas amb compte, i si ho fas, probablement serà en detriment de les teves eleccions.

Jeff Bezos, creador i director d’Amazon, en el discurs inaugural del curs a la Universitat de Princeton.

via Kottke.org

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.