ElGiroscopi

Information

This article was written on 10 gen 2011, and is filled under Catalunya, Emprenedoria, Events, Girona, Noves tecnologies, Telecomunicacions, Turisme.

Cicle d’esmorzars-conferència “Idees d’e-Futur” al Parc Tecnològic de la UdG (Girona)

Us esperem aquest dimecres dia 12 al Parc Tecnològic de la Udg, a les 9.00 per al primer esmorzar amb l’emprenedor Xavier Verdaguer

Durant el 2011 se celebraran a l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona uns esmorzars-col·loquis sobre el sector TIC-Media per divulgar la innovació, la creativitat i promoure el “networking”, organitzats per l’Area de Desenvolupament local i Promoció de la ciutat de l’Ajuntament de Girona, en col.laboració amb el Parc Científic i Tecnològic i la Diputació de Girona.

Els esmorzars, en format de conferències titulats Idees d’e-futur, són organitzats per ElGiroscopi i el perioditsa Eduard Batlle, amb la marca Catalunya Valley, en el marc del projecte Cluster Tic Media de fons europeu FEDER i tenen per objectiu divulgar la innovació i la creativitat en relació a les noves tecnologies i el sector audiovisual. Durant sis mesos, de gener a juny, s’ha previst un col·loqui amb un ponent com a convidat cada mes per analitzar el moment actual i els conceptes de futur en relació aspectes com el format en 3D, la televisió del futur, l’esclat de les xarxes socials, la rendibilitat del comerç electrònic, el posicionament d’una marca  a internet…

La primera conferència, que serà la de la presentació del cicle, es farà el 12 de gener i el convidat serà l’emprenedor Xavier Verdaguer, que fa un any que s’ha instal·lat a Silicon Valley.

La segona part del cicle es farà a partir de setembre i fins a desembre.

Les conferències se celebraran l’últim dimecres de cada mes de gener a juny: s’iniciarà el 26 de gener i finalitzarà el 25 de juny. Cadascun dels ponents tractarà un tema específic per promoure un relat final amb la suma de les aportacions des de cada àmbit. Aquests punts de trobada també tenen l’objectiu de generar sinergies en l’apartat final del networking. Tots els assistents que vinguin a les jornades podran participar en el sorteig d’una tablet Toshiba Journe, que s’entregarà en l’última jornada del desembre.

El format de l’acte s’estructura:

9.10h. Presentació jornada

9.15h Inici ponència

9.50h Intervenció dels assistents amb preguntes al convidat

10.15h Esmorzar / Networking

11h Cloenda de la jornada

Els ponents confirmats són:

12 de Gener.
Xavier Verdaguer
Emprenedor instal·lat a Silicon Valley, amb la seva empresa Innovalley

 

26 de Gener.
Jordi Llompart.
Periodista i director de la primera pel·lícula en 3D a Europa

 

23 de Febrer.
Turisme 2.0

 

30 de Març.
Genís Roca
Soci director de RocaSalvatella i expert en posicionament 2.0 i l’ús empresarials de les xarxes socials

 

27 d’Abril.
Xavier Pascual
Vicepresident de Toshiba al Sud d’Europa

 

25 de Maig.
Feli Benítez
Directora de Privalia a l’Estat espanyol

 

29 de Juny.
Innovació

2 comentaris

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Anna Codina. Anna Codina said: Dimecres dia 12, Xavier Verdaguer: Cicle d’esmorzars-conferència “Idees d’e-Futur” a Girona http://ow.ly/3B9el […]

  2. […] divulgar la innovació i promoure el networking. És una iniciativa de Catalunya Valley (El Giroscopi i el periodista Eduard Batlle) i amb el suport del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat […]

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.