ElGiroscopi

Information

This article was written on 12 feb 2013, and is filled under Catalunya, Events, Girona, Noves tecnologies, Telecomunicacions.

III Fòrum del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona: Mercat d’oportunitats tecnològiques

El passat dijous 7 de febrer l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona es va convertir en un espai de trobada en el qual grups de recerca de la UdG, altres universitats, centres tecnològics, empreses del territori, empreses del Parc, emprenedors i multinacionals van fer visibles les seves oportunitats tecnològiques amb sentit de mercat, amb la voluntat de cercar socis financers, socis en R+D, socis estratègics, socis comercials o personal especialitzat per formar part dels seus equips. See beautiful latino women here.

L’esdeveniment comptava de 4 blocs de ponències de 10 minuts cada una on diferents empreses i grups de recerca de diferents àmbits exposaven les oportunitats tecnològiques que se’ns presenten de cares a un futur que ja quasi palpem. Els àmbits del què tractaven els blocs d’oportunitats tecnològiques éren:

  • TIC-Mèdia
  • Noves tecnologies de la producció, materials, energia i medi ambient
  • Biotecnologia, alimentació i salut
  • Innovació, desenvolupament empresarial i ciències socials

Entre els diferents projectes presentats podem destacar innovadors sistemes de captació solar per a l’escalfament d’aigua, importants investigacions contra el càncer i varis projectes d’enginyeria multimèdia i audiovisual.

El cicle de ponències es va completar amb una conferència sobre oportunitats de finançament privat per al creixement empresarial a càrrec d’ESADE-BAN, en què presentaven la seva plataforma online que busca posar disposició dels Business Angels un registre de projectes d’emprenedoria i innovació, facilitant així a emprenedors i inversors conèixer’s per acabar establint relacions fructíferes que generin riquesa i creixement per al conjunt de la societat.

Destacablement la organització del fòrum va coordinar un espai i una agenda d’entrevistes per a fomentar el B2B entre els assistents, així com taules de debat i una zona d’exposicions amb la mostra d’oportunitats en format pòster i audiovisual.

L’esdeveniment va reunir més de 50 oportunitats tecnològiques i va comptar amb la presència de més de 200 persones.

L’Assessoria Codina recolzem les iniciatives que promouen l’estímul de l’economia a través de la innovació i l’emprenedoria, per això considerem especialment oportuna la decisió del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona d’organitzar trobades que reuneixin diferents sectors i àmbits per a fomentar les possibles sinergies entre ells. Així ens mostrem orgullosos de que la ciutat de Girona dediqui part de la seva estratègia de desenvolupament econòmic del territori a organitzar activitats que afavoreixen a aquells qui emprenen projectes d’innovació per a un món millor, que així segueixi.

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.