ElGiroscopi

Information

This article was written on 13 nov 2014, and is filled under Casos ElGiroscopi, Catalunya, Emprenedoria, Events, Girona, Sense ànim de lucre.

XaropClown a la 5a Mostra d’Emprenedors de Girona

XaropClown en la 5a Mostra d'Emprenedors de Girona

Xaropclown és una associació sense ànim de lucre que treballa a les àrees pediàtriques de l’hospital Dr. Josep Trueta de Girona per desdramatitzar i alleujar, a través de l’humor, l’estada dels nens i nenes ingressats.

L’Assessoria Codina i el seu departament de consultoria estratègica, ElGiroscopi, van convidar a XaropClown a presentar el seu projecte en la 1a edició de la Mostra d’Emprenedors i aquest any, a la 5a Mostra, van animar-los a participar en un photobooth durant el sopar de l’esdeveniment. Això va ser possible gràcies a la col·laboració de l’empresa Cub Creació qui va proporcionar les càrregues fotogràfiques per poder fer les instantànies amb les càmares Instax de Fuijifilm

Durant el sopar de l’esdeveniment i les amb les fotoclowns es podia fer donatius per tal de donar suport a Xaropclown i a la seva causa pel somriure dels infants ingressats.

 

Fotografies dels assistens amb els complements de XaropClown

Fotografies dels assistents amb els complements de XaropClown

 

 

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.