ElGiroscopi

Information

This article was written on 14 abr 2015, and is filled under Girona, Oci i entreteniment, Sense ànim de lucre.

XaropClown sorteja un espectacle!

XaropClown_butlleta-2015brF1

XaropClown és una associació de pallassos que treballa a l’hospital Dr. Josep Trueta de Girona per alleujar l’estada d’infants i joves. A més, també intervenen a centres sociosanitaris amb persones grans i persones amb malalties mentals.

XaropClown rifa un espectacle en què el guanyador podrà decidir on representar-lo. La butlleta només val 1€ i els diners aniràn destinats a finançar l’entitat i que puguin seguir fent feliç i traient somriures a pacients hospitalitzats que necessiten bon humor per continuar lliutant amb la seva malaltia i a persones grans que necessiten companyia.

ElGiroscopi col·laborem des de fa temps amb XaropClown recolzant la seva labor i enguany també venent butlletes a les nostres oficines, juntament amb altres comerços que s’han adderit al projecte. Si a més a més de comprar tiquets, voleu col·laborar venent-ne, només heu d’escriure un e-mail a colabora@xaropclown.com.

 

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.