ElGiroscopi

Information

This article was written on 21 mai 2015, and is filled under Casos ElGiroscopi, Emprenedoria, Girona, Marketing i publicitat, Mitjans de comunicació, Noves tecnologies, Oci i entreteniment, Telecomunicacions.

27 de maig: Com crear una comunitat a la xarxa i que parlin de tu

Estratègies online per vendre més

Cas d’èxit: Fujifilm Instax

Fujifilm InstaxBloggers, instagramers, tuitaires… La flexibilitat i facilitat que aporta la xarxa als usuaris perquè aquests generin i difonguin contingut a través d’internet ha donat lloc a que apareguin usuaris que han construït grans comunitats de fidels seguidors i que tenen un gran potencial de comunicació.  

Explicarem el cas de Fujifilm Instax, una càmara instantània de la marca Fujifilm que en la seva comercialització a Espanya i Portugal necessitava una potent difusió que consolidés la coneixença del producte entre les comunitats online. 

Com es detecten aquestes comunitats? Quina proposta de valor oferir perquè parlin bé del teu producte? Com s’executa?… Vine i descobreix tot això i més. 


Dia:
Dimecres 27 de maig

Hora: 9.30h – 11h

Lloc: Centre Cultural La Mercè (Girona) (veure al mapa)

Més informació

Incriure's

(places limitades)

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.