ElGiroscopi

Information

This article was written on 03 jun 2015, and is filled under Cultura i esport, Events, Girona, Marketing i publicitat, Mitjans de comunicació.

ElGiroscopi col·labora amb el Festivalot

El Festivalot és un festival de música en família que tindrà lloc per primera vegada a Girona els dies 6 i 7 de juny. Els Amics de les Arts són els que han promogut aquest festival, amb més de 20 concerts i activitats relacionades amb música i adaptats al format familiar, per tal que tots els membres de la família hi puguin participar. Entre els més de 20 concerts es troben Els Catarres, Joan Dausà i molt més! En aquest festival podreu gaudir tota la família de música en directe.

Petits Clicks, un blog per a pares 2.0 escrit per Anna Codina, ha col·laborat amb el Festivalot oferint el ‘Taller Petits Clicks: Componem música amb iPads’ tindrà lloc el dissabte dia 6 entre les 11h i les 13.30h al restaurant els Jardins de la Mercè. En aquest taller podran crear noves composicions de música amb l’ajuda d’iPads i l’aplicació Toc and Roll. És una activitat gratuïta per a tots els que vingueu amb la polsera del Festivalot.

Els nens descobriràn l’artista que porten dins creant noves composicions, els pares tindran una oferta especial per fer el vermut als Jardins de la Mercè. Què més es pot demanar? Animeu-vos a passar un bon matí de dissabte!

RESERVA LA TEVA PLAÇA AL TALLER PETITS CLICKS

festivalot Petits clicks Girona

Més informació

Esdeveniment organitzat amb la col·laboració de:

Petits Clicks | Creator Street | Efimatica | Minimúsica | Els jardins de la Mercè

Festivalot Girona

 

 

 

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.