ElGiroscopi

Information

This article was written on 06 jul 2015, and is filled under Casos ElGiroscopi, Catalunya, Emprenedoria, Events, Girona, Marketing i publicitat, Mitjans de comunicació.

Ets emprenedor? Participa a la 6ª Mostra d’Emprenedors de Girona d’aquesta tardor

Ja pots inscriure’t a 6ª Mostra d’Emprnedors de Girona . Una oportunitat dirigida a tothom que tingui un projecte innovador i el vulgui donar a conèixer. Tothom interessa pot presentar la seva candidatura per mitjà del formulari que trobaran a la weg: www.emprenedorsgirona.cat. L’únic requisit és que el projecte que s’estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb el territori gironí.

INSCRIU-TE A LA MOSTRA D’EMPRENEDORS

Entre les candidatures rebudes, se seleccionaran les més atractives i innovadores perquè es presentin a la propera edició de la Mostra d’Emprenedors de Girona davant d’un públic format per més d’un centenar d’empresaris gironins. En altres edicions hi havia un únic premi per al guanyador de 1.000 euros, mentre que en la sisena edició l’organització premiarà tots els projectes seleccionats i incrementarà la dotació que rebrà el guanyador. En total, es repartiran 3.000 euros entre els participants.

Emprenedors Girona

Codiwise, guanyadors de la 5ª Mostra d’Emprenedors de Girona

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.