ElGiroscopi

Information

This article was written on 08 set 2015, and is filled under Emprenedoria, Entrevistes, Events, Girona, Mitjans de comunicació.

ElGiroscopi entrevistat sobre la Mostra d’Emprenedors a FeM Girona

6ena mostra d'emprenedorsEduard Cid, presentador del programa Girona Ara de l’emissora gironina FeM Girona Radio, va entrevistar aquest estiu ElGiroscopi, el departament de consultoria estratègica de l’Assessoria Codina, sobre la 6ª edició de la Mostra d’Emprenedors que es celebrarà el pròxim 15 d’octubre a Girona.

Podeu seguir tota l’entrevista aquí.

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.