ElGiroscopi

Information

This article was written on 23 mar 2016, and is filled under Catalunya, Emprenedoria, Events, Marketing i publicitat, Noves tecnologies, Oci i entreteniment.

Recupera la xerrada sobre les noves xarxes socials i el seu potencial per a empreses

El passat dijous 17 de març a l’Espai Armengol vam conèixer de la mà d’Anna Codina (@ultrasonica), responsable d’ElGiroscopi, el funcionament de noves xarxes i el potencial que poden tenir per a les empreses.

Durant la sessió vam poder veure la complexitat del panorama de les xarxes socials i com les noves entrades de Snapchat i Periscope han sabut guanyar-se el públic més exigent, els joves i adolescents. D’aquesta manera, es van presentar aquestes dues noves aplicacions i es va parlar també d’Instagram, la popular xarxa d’imatges propietat de Facebook, que en els últims temps ha implementat noves funcionalitats com la publicitat i cada vegada és un repte més exigent saber-ne aprofitar tot el potencial. Així, vam observar que les empreses i institucions han de revisar les seves estratègies i adaptar-se als nous canals i a les noves realitats d’un públic cada cop més connectat i de manera més diversa.

Aquí mateix podeu recuperar la ponència:

Necessites consell sobre com utilitzar les noves xarxes a la teva empresa? Contacta’ns i et respondrem sense compromís.

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.