ElGiroscopi

Information

This article was written on 14 mar 2016, and is filled under Events, Marketing i publicitat, Noves tecnologies.

Xerrada gratuïta “Noves xarxes i estratègies: Snapchat, Periscope… i el seu potencial per a les empreses”

El proper dijous 17 de març a les 9.15h a l’Espai Armengol coneixerem de la mà d’Anna Codina (@ultrasonica), responsable d’ElGiroscopi, el funcionament de noves xarxes i el potencial que poden tenir per a les empreses.

El panorama de les xarxes socials és extens i canvia a gran velocitat, amb nous entrants com Snapchat o Periscope que han sabut guanyar-se el públic més exigent, els joves i adolescents. Altres xarxes com Instagram implementen noves funcionalitats com la publicitat i cada vegada és un repte més exigent saber-ne aprofitar tot el potencial. Les empreses i institucions han de revisar les seves estratègies i adaptar-se als nous canals i a les noves realitats d’un públic cada cop més connectat i de manera més diversa.

La xerrada és gratuïta i per assistir-hi només cal inscriure’s de manera online. Inscriu-te i rep més informació aquí.

Dia: Dijous 17 de març

Hora: 9.15h

Lloc: Espai Armengol (Vilajuïga)

Noves xarxes i estratègies

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.