ElGiroscopi

Information

This article was written on 20 abr 2016, and is filled under Uncategorized.

Entrevista d’Anna Codina al setmanari Empordà

El setmanari Empordà, publicació de referència a la comarca de l’Alt Empordà, va realitzar el passat 22 de març una entrevista a la responsable d’El Giroscopi, Anna Codina (@ultrasonica), arran de la seva xerrada a l’Espai Armengol sobre les noves xarxes socials i estratègies: Snapchat, Periscope… i el seu potencial per a les empreses, que pots recuperar en aquest enllaç.

Per veure l’entrevista en gran, només has de fer click sobre la imatge.

Espai Armengol Empordà Entrevista Anna Codina

 

També

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.