ElGiroscopi

Information

This article was written on 20 jun 2016, and is filled under Catalunya, Emprenedoria, Girona.

Inscripcions obertes per la 7a Mostra d’Emprenedors de Girona

Mostra d Emprenedors Girona Emprenedoria Assessoria Codina ElGiroscopi

Aquest octubre arriba la 7a Mostra d’Emprenedors de Girona. Les inscripcions ja estan obertes i podeu inscriure-us a la web fins al setembre.

Res ens fa més il·lusió que poder aportar el nostre gra de sorra al teixit empresarial Gironí, sobretot en aquells projectes de nova creació. De fet, ja fa 7 anys que acompanyem tot tipus d’emprenedors, des d’aquelles que tot just havien començat a tirar endavant la seva idea, fins a empreses més o menys consolidades però amb poc temps de vida. Hem de dir que han estat sis edicions apassionants. Per això, un any més, des de l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital ElGiroscopi, organitzem de nou la Mostra, que com a les altres ocasions, repartirà un total de 3.000 euros en premis, una xifra que es va triplicar l’any passat en relació al 2014, i es premiaran tots els projectes seleccionats.

Si sou emprenedors i sou de la província de Girona, no ho dubteu i participeu a www.emprenedorsgirona.cat 

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.