ElGiroscopi

Information

This article was written on 19 jul 2016, and is filled under Marketing i publicitat.

Geofilters On Demand: Com treure profit de la teva marca amb Snapchat

geofilters snapchat

Segurament molts de vosaltres ja haureu sentit a parlar de Snapchat, i veure per les xarxes el fantasmet no s’us fa estrany.

Aquesta app és una les més famoses del moment i està arrasant entre els adolescents i no tan adolescents. Ho aconsegueix (entre altres coses) pel seu senzill funcionament: Snapchat consisteix en enviar snpas o stories (imatges i vídeos) amb petites edicions (filtres i stickers) i textos entre els amics en privat que un cop vist s’esborren. També hi ha l’opció de tenir un perfil públic que es diu “My Story” (la meva història) on les imatges que s’hi pengen duren 24 hores.

Avui, aquesta xarxa social ja compta amb uns 150 milions d’usuaris actius al món (superant a Twitter que en té 140) i des de la seva creació el 2006 Snapchat ha anat evolucionant i millorant.

Geofilters On Demand: posicionar la teva marca a una zona i l’exemple de Magnum

A vegades però quan un usuari es troba un lloc el que fa és buscar quins filtres hi ha per la zona, si està a una ciutat potser vol fer un snap amb un disseny xulo amb el nom d’aquesta. Una de les aplicacions que les marques poden aprofitar per donar-se a conèixer és la creació de geofilters. Senzillament cal crear una imatge amb els requeriments que demanar l’aplicació, marcar el perímetre geogràfic d’abas i altres paràmetres de l’estratègia i pagar per poder-la pujar. Als Estats Units ja s’utilitza moltíssim, hem pogut durant la campanya dels candidats a les presidencials o en festivals de música. També hi ha la possibilitat de fer-ho a nivell particular (i per tant gratuït), però aquests dissenys hauran d’estar exepments de logos i qualsevol finalitat comercial.

Fa poc, es va poder veure una màscara (com la de gosset, conill, vampir…) on sortia una pantera que et podies posar a la cara i text patrocinat per Magnum. Aquesta acció formava part de la campanya d’aquest estiu “Release the Beast” (treu la bèstia). En aquest cas no era un geofilter, però qui sap si algú mentre estava a una terrassa i remenava l’Snapchat en veure aquesta màscara no li va entrar ganes de comprar-ne un…

release the beast magnum geofiler snapchat marca empresa estrategia social media app

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.