ElGiroscopi

Information

This article was written on 09 gen 2017, and is filled under Entrevistes, Girona, Mitjans de comunicació, Noves tecnologies, Oci i entreteniment.

Parlem de Endomondo al programa “Compte enrere” de TVGirona

El nou programa de Televisió de Girona sobre running “Compte enrere” presentat per Aida Funtes, tracta aquest fenomen i l’arrelament que està agafant a Girona agafant com a protagonistes corredors i també col·laboradors. A cada capítol s’expliquen històries o temes relacionats amb la realització d’aquesta activitat que tanta volada ha agafat durant els últims anys.

Des de ElGiroscopi col·laborem explicant algunes apps o gadgets que poden utilitzar els runners.

En aquesta ocasió la Júlia va parlar d’Endomodo, una app essencial per registrar l’activitat feta (temps, recorregut, calories cremades, pulsacions…), compartir-la, i molt més.

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.