ElGiroscopi

Information

This article was written on 17 jul 2017, and is filled under Emprenedoria, Girona.

Obertes les inscripcions per participar a la 8a Mostra d’Emprenedors de Girona

Inscripcions vuitena la mostra d emprenedors Girona 3

Aquesta plataforma de difusió de projectes de nova creació se celebrarà el mes d’octubre amb una dotació de premis d’un total de 3.000 euros

Fins ara s’han exposat a la Mostra una trentena de projectes i s’ha consolidat com a plataforma de suport i difusió als emprenedors

Els emprenedors de les comarques gironines ja poden presentar la seva candidatura a la vuitena Mostra d’Emprenedors de Girona, organitzada per l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital, ElGiroscopi. Aquesta iniciativa se celebrarà el proper mes d’octubre plenament consolidada com a plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació. L’organització de La Mostra repartirà un total de 3.000 euros en premis i es premiaran tots els projectes seleccionats. Totes les persones que hi estiguin interessades es poden inscriure a: http://www.emprenedorsgirona.cat.

En el decurs de les set edicions s’han exposat a la Mostra una trentena de projectes emprenedors. L’objectiu és donar a conèixer al teixit empresarial gironí alguns dels millors projectes emprenedors que es desenvolupen a les comarques gironines. La proposta s’adreça a tothom que tingui un projecte innovador i el vulgui donar a conèixer, amb l’únic requisit que el projecte que s’estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb el territori gironí. L’any passat el guanyador va ser MJN Neuroserveis.

 

Entre les candidatures rebudes, se seleccionaran les més atractives i innovadores perquè es presentin a la vuitena Mostra d’Emprenedors de Girona davant d’un públic format per més d’un centenar d’empresaris gironins.

A la mostra s’han donat a conèixer en edicions anteriors projectes molt interessants i que han tingut recorregut, com per exemple Llagurt, Wikiloc, iloftyou, Codiwise, Glodos, MusicGates i Uniq Healthy Lifestyle.

Per veure la resta de fotografies, cliqueu aquí.

Mostra-Emprenedors-Girona-2016-481x230 2 Mostra-Emprenedors-Girona-2016-481x230 3 Mostra-Emprenedors-Girona-2016-481x230 3 5
Mostra-Emprenedors-Girona-2016-481x230 3 4

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.