ElGiroscopi

Information

This article was written on 15 des 2017, and is filled under Casos ElGiroscopi, Emprenedoria, Girona.

ElGiroscopi, guanyador d’un premi digital E-Tech 2017 amb Concentrol

El passat 13 de desembre es va celebrar la onzena edició dels Premis Digitals E-Tech, organitzats per l’AENTEG (l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona) que pretenen reconèixer la tasca desenvolupada en el sector tecnològic a la província de Girona.

ElGiroscopi, juntament amb el nostre client Concentrol, vam ser guardonats en la categoria “Millor iniciativa de màrqueting gironina”, un premi que vol reconèixer aquella acció de màrqueting digital portada a terme per una organització gironina, valorant-se l’ús, a més d’internet, d’altres canals, mitjans i plataformes de comunicació que aprofitant les seves característiques i possibilitats d’interacció es complementin i aportin millores a la iniciativa utilitzant-se de forma conjunta.

En aquest cas, s’ha premiat l’estratègia desenvolupada per Concentrol, una empresa gironina amb més de 75 anys d’experiència en el sector químic que ha implementat, amb l’ajuda d’ElGiroscopi, un ecosistema digital i un seguit d’accions basades en la filosofia “storytelling” per tal de connectar aportant valor amb els seus clients B2B a través dels canals online.

Us deixem el vídeo del moment de la Gala dels Premis Digitals E-Tech 2017 en què es va lliurar el Premi Digital E-TECH 2017 del públic a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina:

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.